Workshop Kennismaking met spiertesten

Datum: 3 april 2020

Ons lichaam spreekt een bijzondere taal en geeft daarmee uitdrukking aan wie we zijn en hoe we ons voelen. De spiertest is een instrument om deze woordeloze taal te kunnen vertalen.

Verschillende gevoelens van stress zijn voelbaar in ons lichaam, we kunnen er allerlei klachten door krijgen. Met spiertesten kunnen we deze stress opsporen. Een spiertest kan ons exact vertellen hoe dit zich verhoudt in relatie tot onze emoties, ons energieniveau, onze voeding, de werking van onze organen en nog veel meer. Daarmee wordt het verhaal achter de klacht zichtbaar.

Tijdens deze dag leer je op de juiste manier een betrouwbare spiertest uitvoeren zoals die wordt gebruikt in de toegepaste kinesiologie. Je leert zelf werken met de spiertest als krachtig instrument om de woordeloze taal die ons lichaam spreekt te vertalen. Daardoor wordt je je meer bewust van je eigen lichaam, leer je beter naar je lichaam te luisteren èn leer je met behulp van eenvoudige oefeningen daar zelf invloed op uit te oefenen, zodat klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Iedereen kan het leren en dat is dan ook het uitgangspunt van deze dag.

Wat komt er deze dag aan bod?

  1. De spiertest
  2. Structuur: basisbalans
  3. Stress verminderen (emotie)
  4. Stress op voeding testen
  5. Zelf testen
  6. Korte balans voor jezelf

Voorkennis is niet nodig!

De locatie: Yogastudio Zeeland, Koning Gustaafweg 2, 4301 NP Zierikzee.

  • Tijd: 9.30 – 16.30 uur.
  • Kosten workshop € 95,- incl. 21% BTW.
  • Kosten materiaal: € 10,- incl. 6% BTW.
  • Kosten verblijf: neem zelf je eigen lunch mee.

Inschrijven is mogelijk tot:  20 maart 2020Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.