Gratis workshop “Kennismaken met Kinesiologie”

Datum:  2 maart 2020

Heb je regelmatig berichten voorbij zien komen over Kinesiologie en ben je benieuwd of een behandeling iets voor jou is? Of ben je nieuwsgierig naar één van de cursussen die ik geef op het gebied van Kinesiologie of persoonlijke ontwikkeling?

Deze workshop geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met Kinesiologie en daarmee met de spiertest.

Je krijgt een korte theoretische inleiding over Kinesiologie en daarnaast gaan we praktisch aan de slag met enkele technieken, waardoor je inzicht krijgt in het effect van stress, mindset en voeding op je lichaam. En je krijgt enkele praktische tools die je fitter en energieker maken!

NIEUW….
Ook bespreek ik de 10 basis oliën van dôTERRA die je in kunt zetten als “Eerste Hulp Bij Ongemakken”…!  Je kunt deze krachtige etherische oliën zelf ervaren èn we kijken naar welke olie het beste past bij jouw ongemakken. Zodat je je eigen EHBO-koffer kunt aanvullen, een soort apotheek uit de natuur!

Ik leg uit wat een Kinesiologiebehandeling inhoudt en wat het voor je kan betekenen. De inhoud van de starterscursussen Kinesiologie komt ook ter sprake èn je kunt natuurlijk vragen aan mij stellen.

Praktische informatie

De workshop duurt 2,5 uur en vindt plaats op:

Maandag 2 maart 2020 van 19.30 – 22.00 uur

Deelname is gratis. Schrijf je wel in, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Locatie: Praktijk voor Kinesiologie Jolanda Kloet

P.S. Heb je wel interesse, maar kun je niet op deze dag? Geef dat dan via het onderstaande formulier door. Je wordt dan op de hoogte gehouden als er weer een nieuwe datum wordt ingepland.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.