Essentiële oliën van dōTERRA

Tijdens behandelingen gebruik ik uiteenlopende technieken om stress te verminderen. Daarnaast maak ik gebruik van essentiële oliën van dōTERRA. Deze oliën zijn heel puur en van een uitstekende kwaliteit. In de praktijk dienen ze vaak als ondersteuning van het helingsproces. Persoonlijk gebruik ik ze voor van alles en nog wat. Ik neem de oliën over mee naar toe. Er zitten altijd wel wat flesjes in mijn tas, een soort EHBO-kit zeg maar. We gebruiken ze bij wondjes, muggenbulten, te veel prikkels, slechte concentratie, stress, buikpijn, spierpijn, verstuikingen, hormonale klachten en nog veel meer. Ik gun het iedereen om een mooie basisset met oliën in huis te hebben, een soort apotheek van de natuur.

Wil je meer weten over de werking van de oliën of wil je weten welke olie past bij jouw klacht(en).
Neem dan contact met mij op. Direct bestellen via deze site kan natuurlijk ook.

Het is overigens ook mogelijk om een business te starten met oliën van dōTERRA. Je bent dan eigen baas, maar krijgt begeleiding vanuit een heel leuk team van andere dōTERRA liefhebbers. Zie je hier wel wat in? Contact mij dan even om een koffiedate te plannen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.